Güzelsu İlkokulu
GÜZELSU KÖYÜ 2.KÜME MEVKİİ GÜZELSU 2 KÜME YOLU KÜME EVLERİ GÜZELSU ILKOKULU BLOK NO 8 AHLAT / BİTLİS

VİZYON

İlişkilerinde dürüstlüğü, güveni, hoşgörüyü esas alan ve etkili iletişim kurabilen, yaşantısının her diliminde aktif olan ve zamanı iyi kullanabilen, sorumluluklarını bilen, doğal çevre ile uyum içinde yaşayabilen kültürel mirasa saygı duyan, var olan bilgiyi yeni bilgiler üretmek için kullanabilen, bilimsel gelişmeleri yansıtabilen, araştırmacı, sorgulayıcı, yapıcı, öğrenme çabasına sahip, kendisi ile barışık, özgüveni gelişmiş, ülke menfaatini kendi menfaatinin üstünde tutabilen, ideali olan kişiler yetiştirmeye odaklıdır. Güzelsu İlköğretim Okulu olarak; işinden zevk alan, güleryüzlü, başarılı olmayı hedefleyen "biz" bilincine sahip, sevgi dolu, kendilerini seven, kendilerine güvenen, kendileriyle barışık olmayı ilke edinmiş bir okul olmaktan gururluyuz.

MİSYON

Okulumuz; Demokratik, laik, hukukun üstünlüğüne inanan, insan haklarına saygılı, Atatürkçü düşüncenin ışığında yurt ve dünya sorunlarına duyarlı, insan ve vatandaşlık haklarına saygılı, barışçı, çevreci, gerçekçi, girişimci, estetik anlayışı gelişmiş, kendisi ile barışık, kişilikli, üretken ve uyumlu, kaliteyi hayat tarzı olarak benimsemiş çevresine model olan bir eğitim kurumudur.

Normal Öğretim

Başlama: 08.40 Öğle Arası:12.00 Bitiş: 14.30

ilçe merkezine 38 km, il merkezine 102 km uzaklıktadır.

Güzelsu Köyü Ahlat/BİTLİS